Voeding en supplementen bij burn-out

Home/Voeding en supplementen bij burn-out
Voeding en supplementen bij burn-out 2017-09-08T15:22:56+00:00

Voeding en supplementen bij burn-out

In combinatie met lichaamsbehandelingen vormen juiste voeding en supplementen de basis voor een goed resultaat om te herstellen van burn-out. Door jouw vitaliteit (naast de behandelingen) dagelijks te voeden, verlopen herstelprocessen op een stabielere en vlottere manier.

Voeding bij burn-out

Jouw dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest. Het gevolg van een verkeerd voedingspatroon uit zich vaak in moeheid, allergieën, spijsvertering-problemen, hart- en vaatziekten, overgewicht of concentratie-problemen. We bekijken jouw voedingspatroon en stellen we deze, indien nodig, op een praktische wijze bij.

Supplementen bij burn-out

De meest ideale situatie ontstaat wanneer jij jouw gezondheid met de juiste voeding ondersteunt.  Voldoende uit voeding halen blijkt in de praktijk niet altijd te volstaan waardoor er aanvulling nodig is. Het juiste supplement voor jou, gericht op jouw specifieke klacht en/of zwakste schakel, sporen we op door middel van een op de persoon gerichte scan.

Voeding en supplementen bij burn-out

werkwijze-bij-de-aanpak-van-burn-out