Drainage

Wanneer de prikkeloverdracht goed functioneert, is het belangrijk te kijken naar de drainage in je lichaam. Drainage betekent het afvoeren van gifstoffen.
In onze hectische maatschappij worden ons lichaam en geest regelmatig belast met gifstoffen in geestelijke of stoffelijke vorm. Zo is bijvoorbeeld bewerkte voeding met veel snelle suikers en toevoegingen (E-nummers) een bron van stoffelijk gif.
Ook stress door bijvoorbeeld een overload aan informatie is een vorm van (geestelijk) gif.
Doordat ons lichaam  dagelijks  wordt verontreinigd moet je jouw lichaam draineren om deze af te voeren. Water drinken is hier een eenvoudig voorbeeld van. 

Bij te veel gifstoffen kan je lichaam geen voedingsstoffen meer opnemen. Door geestelijke en emotionele ballast wordt het genezingsproces vertraagd. 

Bij de start van jouw proces voer ik een test uit op basis van een protocol van Vita opleidingen. Met deze test spoor ik mogelijke vervuiling van je lichaam op. Indien noodzakelijk geef ik je advies over een voor jou geschikte manier van draineren.
Daarnaast wordt tijdens het intakegesprek (of verder in het proces) mogelijke geestelijke/emotionele stress in jouw leven duidelijk. Deze stress kan worden afgevoerd door middel van voetreflexologie en klankmassage.