Psyche 
Principe 5 Psyche
Wanneer je lichaam alle voorgaande stappen doorlopen heeft, blijft als laatste de psyche over.
Naast een lichaam heb je gedachten, emoties en overtuigingen. Alle voorgaande zaken zijn met elkaar verbonden. Door je bewust te worden van belemmerende emoties, gedachten en gedragspatronen kun je jouw helingsproces positief beïnvloeden. Met het verwerken en loslaten van psychische en emotionele ballast kun je jouw genezingsproces voltooien.
Voorbeeld: Iemand met veel levenslust en een positieve houding geneest vaak sneller dan iemand die iemand die steeds emotioneel uit balans raakt of veel piekert.


 
Werkvorm:  Jouw lichaam vertelt op veel manieren een verhaal over wie je bent, wat je valkuilen zijn en hoe je jouw levenskwaliteit kunt verbeteren. Met diverse diagnose methoden haal ik informatie uit de voetreflexzones, acupunctuurpunten en meridianen en de 7 chakra’s.
Speciaal voor jou heb ik de meest effectieve adviezen uit de praktijk verzameld. Zodat jij hier direct online mee aan de slag kunt.

Gratis online videoserie 'Eerste hulp naar balans'
Video 1: Je eigen ruimte als fundament.

Video 2: Jouw onbegrensde energiebron ontdekken

Video 3: Grenzen aangeven en Je vuurkracht in te zetten.

Video 4: Overvloed creëren.

Video 5: Waarom is het soms moeilijk om jouw waarheid neer te zetten?

Video 6: Kom erachter waarom je jouw grijze brei maar niet rustig krijgt.

Video 7+8: Alles op orde? Maak gebruik van de wet van aantrekking.

Video-serie delen met anderen?
Verdieping:
Online training 7 Stappen naar balans
'Eerste hulp naar balans' is een gratis training die doelgericht helpt in de eerste fase van het oplossen van jouw stressklachten.
7 stappen naar balans is een online verdieping voor evenwicht in lichaam, gevoel en mind.
Onder (online) begeleiding maak je gericht in je eigen tijd, jouw balans op.

Je komt erachter welk levensgebieden (chakra) aandacht nodig hebben. Iedere stap bevat tips en adviezen om je te versterken.
Zorgverzekeraars vergoeden steeds minder van een consult. Mijn agenda is beperkt in het aantal afspraken dat ik in kan plannen. Om een win/win te creëren in deze situatie ontwikkelde ik twee online trainingen

Het trainingsprogramma 7 stappen naar balans volg je naast consulten in mijn praktijk. Ik adviseer om naast consulten in mijn praktijk, zelf online aan de slag te gaan. Dit spaart je tijd & geld.
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..