Voeding 
Principe 4 Voeding
Wanneer geconstateerd is dat het lichaam goed draineert, moet gekeken worden of je lichaam de juiste voeding krijgt.

Voeding voorziet je lichaam van brandstof voor optimale prestaties en een goede weerstand. Je dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest.

Niet ieder lichaam is even verdraagzaam met bepaalde voeding. En verdraagzaamheid van voeding kan door omstandigheden veranderen. Bij een gebrek aan passende voeding komen er teveel gifstoffen in je lichaam waardoor je hersenen geen geestelijke ballast kunnen verwerken.
Daarom bekijken we, indien dit noodzakelijk is, naar jouw voedingspatroon en stellen we deze op praktische wijze bij.

Door jouw voeding aan te passen aan jouw persoonlijke situatie verlopen herstelprocessen op een stabielere en vlottere manier.


Voorbeeld: De ruitenwisser van je auto kan in de winter door het koude weer bevriezen. Doordat de omstandigheden (het weer) zijn veranderd, is de 'normale voeding' (alleen ruitenwisservloeistof) niet meer voedend en stagneert de functie (het schoonmaken van de ruit). Dit probleem voorkom je door er antivries (andere voeding) bij te doen.

Werkvorm:  Bij stress zijn er een aantal voedingsstoffen en supplementen die herstel bevorderen. Ook zijn er voedingsstoffen die herstel juist stagneren. Toch is voeding iets heel persoonlijks. Wat voor de één goed werkt kan voor jou juist remmend werken. Met een biotensor meet ik verdraagzaamheid en effectiviteit van voedingsstoffen en supplementen.
 
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..