Werkwijze

Bij overmatige stressklachten  kan er sprake zijn van uitputting.  Door de vermoeidheid en overbelasting weet je misschien niet waar je moet beginnen en voelt het alsof je in een vicieuze cirkel zit. Deze vicieuze cirkel doorbreken we door een logische volgorde van werken. Eerst hervind je jouw lichamelijke kracht en daarna pakken we de oorzaak van jouw stressklachten aan.

Hervind je lichamelijke kracht

Het eerste deel van het herstelproces (circa 4 consulten) draait om lichamelijke balans en het hervinden van je lichamelijke kracht.

Met behulp van massage van de voetreflexzones,  acupunctuurpunten en meridianen en de 7 chakra’s komt jouw lichamelijke energie weer in balans en in haar kracht.

Onderzoek en aanpak oorzaak van stressklachten

Achter iedere klacht zit een oorzaak. Wanneer de situatie het toe laat (bij voldoende energie en kracht) starten we met het achterhalen van de oorzaak van de stressklachten. We pakken de oorzaak aan door middel van gesprekken, bewustwording en praktijkgerichte oefeningen.

Weerbaar en bewust

Je bent aan het einde van het proces in staat jouw eigen energiepeil op niveau te houden en actie te ondernemen wanneer de druk om wat voor reden dan ook hoog oploopt.

 

Ontstress nu: werkwijze voorkomen ziekteverlof bij burn-out